Полицай почина, след като беше прострелян днес в Лондон. Инцидентът е станал

...
Полицай почина, след като беше прострелян днес в Лондон. Инцидентът е станал
Коментари Харесай

23-годишен арестант уби полицай в Лондон

Полицай умря, откакто беше прострелян днес в Лондон. Инцидентът е станал в ранните часове в ареста на " Кройдън " в южната част на Лондон. Стрелецът е 23-годишен мъж, арестуван за нелегално владеене на муниции, съобщи Би Би Си.  В момента арестуваният за убийството е в болница в сериозно положение. Според полицията той е насочил оръжието към себе си, откакто е прострелял служителя на реда. В момента се води следствие, с цел да откри какво тъкмо се е случило.

Запитан как е допустимо в ареста да попадне въоръжен човек, някогашният началник на лондонската полиция Лерой Логан изяснява: " Зависи къде и по какъв начин е било арестувано лицето.  Съществуват условия, при които някой може да се намира в самия регион на ареста и да бъде вкаран вътре. Нужно е време, с цел да се опитаме да разберем какво се е случило,  детайлностите са доста нищожни в момента.

" Инцидентът шокира цяла Англия, защото нападение над полицай е нещо рядко срещано там. При това органите на реда не носят със себе си рутинно оръжие. Последният полицейски чиновник, изгубил живота си нахлуване, е Кийт Палмър, който беше смъртоносно намушкан при терористична офанзива в английската столица през 2017 година

 

" Това е наистина шокиращ случай, при който един от нашите сътрудници е изгубил живота си при най-трагичните условия. Сърцето ми е със семейството, колегите и приятелите му ", сподели комисарят на лондонската полиция Кресида Дик. 

Премиерът на Англия Борис Джонсън съобщи в Туитър, че страната има " голям дълг " към полицаите, които рискуват живота си, с цел да запазят общността в сигурност.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР